Terminale zorg -

De laatste fase in uw leven wilt u zo comfortabel en kwalitatief mogelijk beleven en natuurlijk het liefst in uw eigen vertrouwde woonomgeving. Redbeez heeft zorgverleners die ervaring hebben met terminale zorg. Zij bieden de zorg en verpleging die u nodig heeft, daarnaast kunnen zij voor uw familie en omgeving een ondersteuning zijn.

Redbeez zorgprofessionals heeft drie teams verpleegkundigen en verzorgenden klaar staan om deze 24 uurszorg aan te bieden.

In overleg met uw huisarts of een specialist kan er een indicatie voor u gesteld worden voor deze zorg.

Verwijzers

  • Huisartsen
  • Ziekenhuizen (transfer verpleegkundige)
  • Thuiszorgorganisaties
  • Revalidatiecentra
  • Zorgverzekeraar

Om in aanmerking te komen voor deze terminale zorg, dient u in het bezit te zijn van een geldige indicatie. Deze kunt u in overleg met de verwijzers bespreken.
Inzet van terminale zorg is mede afhankelijk van uw zorgverzekeraar en de polis die u heeft afgesloten.

 

Wat mag u van het team Redbeez terminale zorg verwachten

Terminale zorg wordt geboden in de laatste levensfase van uw leven.

Naast verzorging en verpleging zorgen de zorgverleners voor comfort en rust, zodat u in alle rust afscheid kunt nemen van uw naasten in uw eigen vertrouwde woonomgeving.

Onze zorgverleners zijn er ook voor uw naasten om hun te begeleiden en ondersteunen in deze moeilijke periode.

Naast uw persoonlijke zorgverlening en aandacht verzorgen zij ook de licht huishoudelijke taken in huis, afspraken met huisarts etc., natuurlijk in overleg met u of uw naasten.

 

Het team Redbeez terminale zorg

Het is een klein team van 7 zorgprofessionals die er in deze periode voor u zijn. 

 

Kosten terminale zorg

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en de polis die u afgesloten heeft maken wij van te voren een inschatting of de verzekeringwet financieel toereikend is. Vervolgens bespreken wij met u of een particuliere bijdrage benodigd is.
Voor vragen mag u altijd contact met ons opnemen.

 

Voor meer informatie bel naar 040-7470151, stuur een e-mail naar info@redbeez.nl of neem contact op via ons contactformulier.